Kirkegata 15 ligger på hjørnet av Kirkegata og Tollbugata – sentralt beliggende i Kvadraturen. Eiendommen er på totalt ca. 19.000 kvm. Bygget har garasjekjeller med bil- og sykkelparkering, og dusj- og garderobeanlegg. Første etasje på gateplan består av butikker, restaurant og kafe. I atriet er det etablert en stor felles kantine for byggets leietakere. Kontoretasjene strekker seg fra 2. etg til 9. etg. Hele atriet er fornyet og modernisert, med etableringen av en splitter ny kantine.

Kvadraturen er et spennende område med et mangfold av butikker, serveringssteder, hoteller og kulturinstitusjoner. Kirkegata 15 er svært nær Steen- og Strøm, Magasinet Eger og Karl Johans gate med utmerkede handlemuligheter. Akershus festning er i umiddelbar nærhet og har store grønt-arealer. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder, barer og kafeer i området.

I løpet av 2015 ble inngangspartiet bygget om. Nytt dusj- og garderobeanlegg ble etablert i sammenheng med en sikker sykkelparkering rett utenfor. I løpet av 2017 ble 5-9. etg. totalrehabilitert.