Totalrenoverte Dronning Mauds gate 10 fremstår som ett av byens mest eksklusive kontorbygg. Bygget ligger sentralt i Vika/CBD med gode muligheter for eksponering ut mot hovedveien. I 2. etasje er det ledig lokale på 1.069 kvm med overtakelse denne høsten.

Lokalene / innhold

Effektive og fleksible plan som egner seg godt til cellekontor, så vel som åpne løsninger. 
I forbindelse med totalrehabiliteringen ble det uviklet et representativt inngangsparti med dobbel takhøyde som sikrer en god velkomst i byggets 1. etasje. Det finnes balkonger i hver etasje med flott utsikt over Oslo. En ny, moderne glassfasade gir også et lyst og inspirerende arbeidsmiljø. Total bygningsmasse for kontor er ca. 12.200 kvm fordelt over 11 etasjer

Generelt

Fasiliteter

De 3 Stuer leverer et nytt og innovativt matkonsept med et variert og spennende tilbud. Personalrestauranten gir en velsmakende spiseopplevelse gjennom fersk og nylaget mat, og et bredt utvalg av retter. I tillegg kan man laste ned restaurantens egen app for å bestille hjemmebakte brød – eller middag med hjem. Via bestillingsportalen kan man også reservere møterom og bestille møtemat.

Bygget har gjennomgått en totalrenovering med nye heiser, nytt teknisk anlegg, nytt ventilasjonsanlegg, kjølingssystem og elkraft-fordeling.

Filer

Plantegning 2 etg.