Eiendommen Klingenberggata 7 er oppført 1938, og er senere fullstendig rehabilitert og løpende vedlikeholdt. Klingenberggata 7 fremstår i dag som en meget fleksibel, representativ og moderne kontoreiendom i god teknisk stand. Eiendommen går over ni etasjer. I 1. etasje er det forretning/ butikk og kontorer, og oppover i etasjene er det kontorer. Eiendommen huser forskjellige leietakere, innenfor flere bransjer. Det er direkte adkomst til kontoretasjene med interne heiser og trapper. Svært representative fellesarealer og inngangsparti, som ble pusset opp i 2018.

Adkomst

Offentlig kommunikasjon (flytog, tog, buss og T-bane) i umiddelbar nærhet på Nasjonaltheatret stasjon, båtforbindelse fra Aker Brygge til Nesodden, Lysaker og Asker, samt trikk og taxiholdeplass.

I tillegg er det flere parkeringshus i området hvor man kan leie fast parkering, og som også gjør det enkelt for besøkende/kunder å parkere.

Lokalene / innhold

Lokalene ligger i byggets 2. etasje og er lyse og åpne. Det er arealeffektive og funksjonelle flater, som vil skape gode arbeidsplasser. Gjennom store lyssjakter er det spennende overlys. Utformingen på lokalet gjør at det egner seg godt for åpent landskap og aktivisertbasert arbeidsplasser. Det er kjøkken med spiseplasser, der tre av rommene kan deles opp med foldevegger. Oppgraderte toaletter i etasjen, samt dusj.

Det er flere møterom og stillrom i lokalet.

Dusj / garderobe / sykkelparkering i byggets kjeller.

Mulighet for noe lagerleie.

 

+

 

OM FORVALTER/GÅRDEIER - VIKA EIENDOMSFORVALTNING:

Vika Eiendomsforvaltning AS ble opprettet i 1996 av flere gårdeiere som ønsket å ha en leietakerfokusert forvaltning og oppfølging av egne eiendommer med profesjonelle forvaltere. Vika Eiendomsforvaltning AS består i dag av en administrasjon på 5 personer og forvalter ca. 110.000 kvm næringseiendom i sentrale deler av Oslo. Porteføljen omfatter 13 bygg, bl.a Hegdehaugsveien 31, Dronning Mauds gate 10 og 11, Kirkegata 15, Klingenberggata 5 og 7, Parkveien 61, Frognerveien 22 og Sandakerveien 114 A og B.

Les mer på www.vika-eiendom.no

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Filer