PRESTISJEBYGG MIDT I VIKA
Totalrenoverte Dronning Mauds gate 10 vil i midten av 2019 fremstå som ett av byens mest eksklusive kontorbygg. Bygget ligger sentralt i Vika/CBD med gode muligheter for eksponering ut mot hovedveien. I forbindelsen med totalrehabiliteringen av eiendommen vil deler av det karakteristiske materialvalget bli ivaretatt for å beholde bygningens særpreg, samtidig som det utvikles for å imøtese fremtidens arbeidsplass.

GJENNOMGÅENDE HØY KVALITET
I forbindelse med totalrehabiliteringen utvikles det et representativt inngangsparti med dobbel takhøyde som skal sikre en god velkomst i byggets 1. etasje. Eksisterende tak løftes og erstattes med nye leiearealer av høy kvalitet i fire fulle etasjer, herunder en tilbaketrukket toppetasje. Leietakere i de øverste etasjene vil kunne dra nytte av en stor takterrasse med fantastisk utsikt over Oslo. Det vil bli laget en moderne glassfasade som vil gi et lyst og inspirerende arbeidsmiljø. Total bygningsmasse for kontor vil være ca. 11 200 kvm fordelt over 11 etasjer. Eksisterende hovedtrapp beholdes, mens nye heiser etableres. Bygget får nytt teknisk anlegg, ny ventilasjon, kjølingssystem og elkraft-fordeling.

I sokkeletasjen, mellom Dronning Mauds gate 10 og 11, leverer De 3 Stuer et nytt og innovativt konsept med et variert og spennende tilbud. En personalrestaurant som gir en velsmakende spiseopplevelse gjennom fersk og nylaget mat, og et bredt utvalg av retter. Personalrestauranten har også egen bestillingsportal der man enkelt og greit reserverer møterom og bestiller møtemat. I tillegg kan man laste ned restaurantens egne app for å bestille hjemmebakte brød – eller middag med hjem.

UNIK BELIGGENHET SENTRALT I VIKA
Dronning Mauds gate 10 har et bredt spekter av offentlig transport i nærheten. Eiendommen ligger i kort gangavstand til Nationaltheatret hvor man har tilgang til tog, Flytog, t-bane, trikk og buss.
Det er tilrettelagt for både sykling og bilkjøring. Bygget har eget parkeringshus med god parkeringsdekning, stor sykkelparkering og egen garderobe med dusj i underetasjen.
Det er også kort avstand til Nesoddbåten på Aker Brygge.

ALT I UMIDDELBAR NÆRHET
Over de neste par årene vil det skje en storstilt fornyelse av sentrale deler av Vika. Utover rehabiliteringen av Dronning Mauds gate 10, stod Dronning Mauds gate 11 ferdig rehabilitert i begynnelsen av juni 2017. I Vika Terrasse er det nylig etablert gågate med et rikt tilbud av handel og bevertning. På vestbanetomten har Statsbygg igangsatt byggingen av det nye Nasjonalmuseet som vil stå klart i 2019, men Ruseløkkveien 26 og Ruseløkka Skole er planlagt rehabilitert og ferdigstilt i 2020.

AREA
5. etg - 1184 kvm
6. etg - 1184 kvm
7. etg - 1184 kvm

Fasiliteter

Aircondition
Heis
Kantine

Filer

Forslag til planlsning - 100% pen lsning

Forslag til planlsning - Cellekontor/pent landskap