Eiendommen Klingenberggata 7 er oppført 1938, og er senere fullstendig rehabilitert og løpende vedlikeholdt. Klingenberggata 7 fremstår i dag som en meget fleksibel, representativ og moderne kontoreiendom i god teknisk stand. Eiendommen går over ni etasjer. I 1. etasje er det forretning/ butikk og kontorer, og oppover i etasjene er det kontorer. Eiendommen huser forskjellige leietakere, innenfor flere bransjer. Det er direkte adkomst til kontoretasjene med interne heiser og trapper. Svært representative fellesarealer og inngangsparti, som ble pusset opp i 2018.

De ledige lokalene er i 6. etasje.

Adkomst

Offentlig kommunikasjon (flytog, tog, buss og T-bane) i umiddelbar nærhet på Nasjonaltheatret stasjon, båtforbindelse fra Aker Brygge til Nesodden, Lysaker og Asker, samt trikk og taxiholdeplass.

I tillegg er det flere parkeringshus i området hvor man kan leie fast parkering, og som også gjør det enkelt for besøkende/kunder å parkere.

Lokalene / innhold

Lokalet ligger i byggets 6. etasje (820 kvm BTA) og er lyse og åpne. Det er godt med lyssinnslipp fra tre sider, noe som gir gode arbeidsplasser. Lokalet er i dag delt opp i cellekontorer, der man også kan sitte opptil to personer per kontor. Dagens løsning gir mellom ca 20-32. arbeidsplasser. Det er i ytre sone lagt opp til tre møterom, mens det i indre sone er arbeidsplasser, to mindre møterom, samt spiseplass og blibliotek.

Det er ønske om å leie ut lokalene mest mulig as is, eller evt med oppgradering av fronter og belysning. Alternativt kan rehabilitering også vurderes. Lokalet har egne toalettsoner - både for besøkende og ansatte. 

Dusj / garderobe / sykkelparkering i byggets kjeller.

Mulighet for noe lagerleie.

Lokaler er ledig fra medio februar 2021. Ved evt tilpasninger, vil overtagelse bli noe senere (avhengig av omfang).

Leieperiode er frem til 31.12.2026, men det kan komme muligheter til forlengelse i løpet av leieperioden.

 

+

 

OM FORVALTER/GÅRDEIER - VIKA EIENDOMSFORVALTNING:

Vika Eiendomsforvaltning AS ble opprettet i 1996 av flere gårdeiere som ønsket å ha en leietakerfokusert forvaltning og oppfølging av egne eiendommer med profesjonelle forvaltere. Vika Eiendomsforvaltning AS består i dag av en administrasjon på 5 personer og forvalter ca. 110.000 kvm næringseiendom i sentrale deler av Oslo. Porteføljen omfatter 13 bygg, bl.a Hegdehaugsveien 31, Dronning Mauds gate 10 og 11, Kirkegata 15, Klingenberggata 5 og 7, Parkveien 61, Frognerveien 22 og Sandakerveien 114 A og B.

Les mer på www.vika-eiendom.no

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Filer